1. Az elöttetek álló évadról kérdezném a Rock Band vezetőjét, Zefit: mesélj arról mi történt,mik a terveitek az együttessel ebben az évben?  
Nem titok, hogy mint a rock zenekarok általában , mi sem vagyunk a média kedvencei, így sokkal több erőfeszítést kíván a fennmaradásunk , de mivel a zenekar minden tagja él-hal ezért a zenéért , csináljuk tovább.
Megvalósítottuk a Petőfi Csarnoki szuperkoncertünket , amit sikeresnek könyvelhetünk el , hiszen sokan eljöttetek és ma ez a legnagyobb dolog , mert sajnos egyre jobban jellemző az emberekre az érdektelenség . Mi szerencsések vagyunk , hiszen átélhettük anno azt , milyen , amikor tízezrek , sőt 100 ezer ember énekli velünk együtt a dalainkat .. Ma már ez szinte elképzelhetetlen .
Visszatérve a tervekhez : A PeCsa koncertet kiadjuk DVD-n VHS-en és koncert CD-n . Ez többek között azért is érdekes lehet , hiszen a Tunyó távozása óta a zenekar tagjai -és főleg a Janó - kérése volt , hogy ne (csak) a zongora mögött énekeljek , hanem jöjjek előre-középre is . Itt , ezen a koncerten volt az első ilyen alkalom., talán bátorság pont ezt kiadni , de vállalom és remélem Nektek is tetszik majd.
Továbbra is járjuk az országot , a legtöbbet koncertező zenekarok közé tartozunk . Nyáron a motorostalálkozók , fesztiválok idején könnyebb , de egyébként vidéken is egyre több hely szűnik meg, ahol ugyan sikeres bulik voltak , de a tulajdonosok mégsem tudják fenntartani ezeket - sajnos !
A Városligeti Sörsátor a Rock Band nyári klubja , amit mi különösen szeretünk , hiszen Budapest szívében , könnyen megközelíthető , kellemes környezet , kedves személyzet .és mind emellett még belépődíjat sem szednek . Itt vagyunk minden szerdán , itt indítottuk el a Rock Band karaoket is , amit egyre többen kipróbálnak .
Ősztől is szeretnénk , ha lenne állandó klubunk , hogy hol , erről még tárgyalásokat folytatok .
Azért is szeretem ezeket a klubokat , mert látom , hogy itt milyen sokan találtok barátokra , társra , szerelemre . A mi korosztályunknak nem sok ilyen lehetősége van már .
Reményeim szerint itt tartanánk meg a szokásos évzáró , díjkiosztó bulit is .


2. A bulikon elnézem többször,amint régebbi nosztalgikus dalokat játszotok,eszetekbe jut e a dal játszása közben valamilyen érdekes történet,régi emlék a múltból a dalhoz kapcsolodóan?
Érdekes amit kérdeztél , hiszen tényleg legtöbbször "csak" éppen ott annak a pillanatnak élünk és játszunk , de sokszor "beugranak" régi érzések , emlékek is . Ezért is tartjuk műsorunkon ezeket a régi dalokat , mert nekünk is jó újra és újra átélni azokat az időket , amikor még mi is (és Ti is ) fiatalabbak voltunk .

3. Alakulnak kisebb klubbok vidéken is pl.Kecskemét,egyre több érdeklödő kapcsolódik be a honlapotokra is,a vendégkönyvbe,a chat-be,internetes beszélgetésekbe.Mennyire foglalkoztat az ott megjelenő elismerés vagy birálat,kérés vagy ötlet,meritetek-e az ott elhangzottakból erőt,okoztak e már bosszúságot az ott elhangzottak?  
Én úgy gondolom , hogy kevesek közé tartozunk azzal , ahogy a közönségünkkel tartjuk a kapcsolatot . (És itt nem csak a Rajongóinkra gondoltam ) Büszke vagyok Rátok , hiszen ha tehetitek , sok vidéki koncertünkre is elutaztok , ilyenkor az ismeretlen színpadon is "otthon" érzem magam , mert ismerős arcok néznek rám. És tudom , hogy ez részetekről nem kevés áldozattal jár . De ezt a közelséget vannak akik rosszul értelmezik és beleavatkoznak a zenekar ügyeibe , ami okozott már bonyodalmakat és ezt nem tartom helyén valónak .
Az internetes Vendégkönyvünk az más . Én minden bejegyzést komolyan veszek és nagyon sok erőt merítek ebből (is) .
Bár sokatokat ismerjük , de vannak akik arc nélkül (és sokszor fals címmel) írnak be . Eleinte nehezen viseltem , de ma már rájöttem , hogy ha valaki nem túl jó kritikát ír , még az is megtisztelő , hiszen foglalkozik velünk , meghallgat minket .a legdrágábbat , az idejét szánja ránk .


4.Gondoltatok e már arra,hogy egy.egy buli erejéig esetleg akár egy fiatal-kezdő együttest vagy ismert meghivott vendéggel színesítsétek a bulik hangulatát vagy esetleg néhány törzsközönségbeli emberkével közösen énekelnétek el egy egy számot fenn a színpadon,ami talán nekik is felejthetetlen élményt jelentene,közös emlék lehetne veletek,megoldhatóak lennének ezek a lehetőségek,ötletek?                                                     
5.   Április 01. péntek-Road Side buli,gondoltatok e már arra,hogy egy ilyen bolondos napon megbolonduljon a színpad is?Mit értek ezalatt,felcserélnétek a hangszereket egy dal erejéig,pl. Tibi-Zefi gitározna,Petya dobolna, Bajnok billentyűzne,Janó pedig énekelne,igazi nagy szám lenne a rajongóknak,óriási lenne a hangulat ???!!!  
Az Orczy kertben rendszeresen , minden koncertünk előtt lehetőséget biztosítottam kezdő zenekaroknak , hogy megmutathassák magukat . Nekünk ez technikailag sokkal több teher , mint gondolnád , hiszen hamarabb kell felépítsék a cuccot , mi adtuk az erősítőinket , a technikai személyzetet. sokszor még a hangszereinket is . Nem kevés idő az átszerelés , szóval elég macerás az egész . Ennek ellenére , ha igény van rá és persze az adott hely engedi , szivesen teszünk eleget ilyen kérésnek.
Volt már olyan, hogy a közönségünkből valaki énekelt velünk , és egy kedves barátunk , "miskolc" Zsolti többször dobolta már velünk a Miskolc című dalt . Bár a színpadon szeretem a maximális profizmust , úgy gondolom ezek a kedves momentumok csak hozzátesznek a műsorunkhoz . Úgyhogy várom a jelentkezőket , ha van ilyen !
A KARAOKE is hasonló szándékból jött létre , bár úgy látom , hogy a gyerekek bátrabbak , nekem nagyon tetszik , hogy sokan ki mernek állni a színpadra és bizony nagyon jól ismerik a dalainkat .
Szeretnénk (és néha meg is tesszük ) , hogy zenész kollégákat meghívjunk vendégként , de sajnos ennek is a piszkos anyagiak szabnak határt !
Attól pedig szeretnélek megkímélni titeket , hogy Peta és Janó helyett én gitározzak , és a többiek hangszer cseréje sem lenne jobb .
De nyitott vagyok minden ötletre , írjátok , mondjátok , kérjétek..

VISSZA MOGIÓ KÉRDÉSEIHEZ
VISSZA A TÖBBI KÉRDEZŐHÖZ ...