1996-tól létezett egy zenekar TRB néven. Tagjai az egykori P.Mobilból: Tunyogi Péter, Kékesi "bajnok" László, Donászy Tibor és Zeffer András mellett a Piramis együttes gitárosa, Závodi ZefiJános volt. Két stúdió album, két koncert lemez, egy angol nyelvű lemez és egy koncert videókazetta jelent meg ezen a néven, de ők játszották fel a zenei alapokat a Som-Závodi lemezre, Zefi szerzői albumára és közreműködtek Tibi szólólemezén is. Több ezer koncerten játszották együtt az ismert és kedvelt dalaikat. 2004-től a zenekar névadó alapítója, Tunyogi Péter kiválása után RockBand néven folytatták tovább. Ekkor csatlakozott hozzájuk Magyarország egyik legnagyobb tehetségű gitárosa, Lukács Peta. Megjelentettek két stúdió Cd-t, (ezek közül az egyik vonósnégyessel közös unplugged lemez) egy koncert CD-t és koncert DVD-t is. Így működtek egészen 2006-nyaráig, amikor is Zeffer András súlyos betegsége miatt a zenekar szüneteltette működését. Zefi felgyógyulása után, -mivel az addigi zenésztársak már más zenekarokban elhelyezkedtek - egy egészen új csapattal állt ki /Borbély Zsolt, Vámos Zsolt, Kozma Tamás, Lőrincz Viktor, Mészáros Péter/ 2007 októberében a Petőfi Csarnoki visszatérő koncertjén, mely koncertről DVD is megjelent.2008 májusától megalakult a MOBILMÁNIA együttes, aminek kisérő zenészei a koncerteken és a stúdióban is mindig a RockBand tagjai .
   2010. januárjától: a három réges-régi zenésztárs újra együtt: Donászy Tibor a doboknál- aki 10 évig volt TRB-RB tag, de előtte már a P.Mobilban is dobolt- Bajnokkal (ének, basszusgitár) és Zefivel (ének, zongora, Hammond orgona), akik idén ünneplik, hogy 30 éve zenélnek együtt.

És a RockBand két gitárosa: Kozma Tamás, aki már 2007-től RB tag,
valamint egy új, fiatal, kivételes tehetségű gitáros:

SZENTKIRÁLYI JANI
fogadjátok Őt szeretettel!
 
the RockBand 2004-2006-ig

TRB
TRB - 1997-2004-ig

olvassátok el Horváth Attila pár sorát , mit gondol Ö rólunk  ( amikor Ő ezt írta , még TRB volt a nevünk. )
       
Zefi  
" A TRB a klasszikus értelemben vett szupercsapat. Minden tagja évtizedeken keresztül állt a színpadon különböző legendás zenekarok meghatározó figurájaként. Most úgy döntöttek, együtt viszik tovább a szellemet, amire már csak a rock hőskorából emlékezünk. Koncertező zenekarként útra kelnek és nyomják öregesen azt a fajta rockot, amihez igazán értenek, amit igazán szeretnek és rajtuk kívül már csak alig-alig néhányan tudnak. Lesz, ahol ismerősként fogadják őket, mint nagy visszatérőket. Máshol természetes módon köszönnek rájuk, hiszen soha el nem tűntek, külön-külön folyamatosan jelen voltak. Megint máshol majd új arcokkal találkoznak - de egy utazó zenekar számára ez nem újdonság. Minden város minden színpada ismerős. Minden országút, minden kocsma, minden történés. Hányszor lesz, hogy az utak a helyszínek egy találkozása, egy hangulat régi emlékeket ébreszt, hányszor jön az érzés: itt már jártunk, ez már megtörtént, ezt már valahol, valamikor átéltük. És azok a régi vagy új haverok, akik örömmel mennek el a bulikra, mert visszakapnak valamit, amit régen elveszettnek gondoltak, vagy ellenkezőleg, felfedeznek valami újat, amit csak előző generációk örökségeként (vagy még úgysem) ismertek - vajon velük hányszor fordult elő ugyanez? Ahogy árad a zene és elrepít valahová, ami már nincs, nem létezik, de mi ismerjük, tudjuk, voltunk ott, részt vettünk benne. Pedig lehet, hogy csak a képzelet játszik velünk, az egész csak az érzékek csalása. Ez az érzés, ez a jelenség a Déja Vu, amit a zenekarral, barátokkal, lányokkal, utakon, klubokban, kocsmák pultjainál, dalok írása és hallgatása közben magam is szeretnék újra meg újra átélni. "

Horváth Attila -1998