Rock Band sajtó pályázat !

Sokat gondolkodtunk , hogy a "Sajtó" gomb alá mi is kerüljön föl honlapunkra ( régi cikkek , riportok , kritikák...-de érdekel ez valakit ? ) Eközben jött az ötlet , miért is ne készíthetnétek Ti velünk riportokat !?
Tehát , ezennel meghírdetjük a Rock Band újságírói pályázatát , amit nem szeretnénk időhöz kötni , egész évben várjuk a riportotokhoz tartozó kérdéseket a rockband@rockband.hu címre (vagy személyesen ! ) . Fontos , hogy jelöljétek meg , melyik kérdést kinek szánjátok . Készíthettek egy-egy taghoz , de az egész bandához szóló kérdéseket is . Nyitottak vagyunk bármire , legyen az zenével , hangszerrel , zenekarokkal kapcsolatos , vagy akár egészen személyes kérdés is ! Csak a fantáziátokon múlik ! A kérdéseket mi megválaszoljuk , így kerül föl a honlapunk "Sajtó" oldalára . (de ha valai kéri , a kérdéseket visszaküldjük és Ő öntheti formába , s csak ezután publikáljuk !) Küldhettek hozzá fotót is , legyen olyan , mint egy igazi cikk !
Reményeink szerint több cikk is készül majd , ezek között nyílt szavazással lehet dönteni , kié legyen fődíjunk : Az április végéig beküldők között : két darab , 2 főre szóló V.I.P. belépőjegy május 7.-i szuperkoncertünkre ( PeCsa Szabadtéri Színpad) . Ezzel a jeggyel nem csak a koncertre , de a színfalak mögé is be lehet jutni , szemtanúi lehettek a koncert előtti készülődésnek , sőt a koncert utáni fogadáson is részt vehetnek a jegy tulajdonosai !
Akik a májusi koncert után küldik el kérdéseiket , azok között pedig a koncertről készülő CD -t , és DVD-t sorsoljuk ki - természetesen dedikálva .
Egy pályázó több cikkel is indulhat , de legalább egy becenevet és egy e-mail címet tüntessetek föl.
Ha valaki Horváth Attilától , vagy Révész Sanyitól kérdezne , eljuttatjuk a kérdéseket hozzájuk és reméljük Ők is benne lesznek a játékunkban ... Figyeljétek egymás cikkeit , hogy lehetőleg ne ismétlődjenek a kérdések !

Már nagyon várjuk , csak küldjétek , küldjétek ...

Jó munkát , jó szórakozást !