Hello the Rock Band !
Tetszik a sajtó pályázat ötlete, gratulálok hozzá! Rögtön meg is fogalmaztam egy tucat kérdést, melyeket a zenekar összes tagjának szeretnék feltenni. Kérlek tehát Benneteket, hogy egyenként mindannyian válaszoljatok mindegyik kérdésre!

Előre is köszönöm!

Baráti üdvözlettel!

pumpkins
PUMPKINS KÉRDÉSEI...


Nagyon tetszik az interjú lehetősége és V.I.P. jegyem sem volt még soha . Talán most alkalmam nyílik egy picit belekóstolni a színpad mögötti izgatott készülődésbe .Régóta szeretlek benneteket , már az előző zenekarjaitokban is , de igazán nekem a TRB-ben lettetek saját magatok . Csalódás volt a Tunyó távozása , de én könnyebben túl lettem rajta , mint gondoltam . Így vidámabb , kedvesebb és számomra jobb lett a banda .
BÓBITA
BÓBITA KÉRDÉSEI ...


Olvasgattam a főoldalt Interjú írás ??? Érdekes ! Ráérek az idő szomorkás . A 2005-ös év az RB-nek is kihívás miért ne legyen nekem is az . Eddig csak beszélgettem , sok-sok embert meghallgattam , tanácsokat osztogattam , mindezt szóban ami elszáll / az írás megmarad / ugye ? HORVÁTH ATTILA bocs a frázisokért,de én AMATŐR vagyok! Kezdeném , de hogy ??? Kivel ??? Ne sértsek meg senkit , ne hagyjak ki semmit ! Ne kérdezzem a százszor elhangzott kérdéseket ! HÚÚÚ ez nem is olyan könnyű dolog ! Talán a zene segít ! Most jó ! Szállnak a dallamok,szól az ének a szívemet nyugalom járja át . AKKOR KEZDJÜK . Kivel is ? Oké megvan !
AMATŐR 001
AMATŐR KÉRDÉSEI...


Sziasztok ! Az interjú készítés érdekelne , íme egy pár kérdés ,

MINDENKITŐL UGYANAZOKAT SZERETNÉM KÉRDEZNI :
Berni
BERNI KÉRDÉSEI...


Sziasztok! Két kérdésem lenne, mindkettő a Zenekarhoz, ha túl gyengusz akkor dobjátok a kukába.
  Eszenyi Attila
ATTILA KÉRDÉSEI ...


Sziasztok!
Úgy üdvözöllek benneteket mint régi ismerősöket.Sok mindent tudok már rólatok,mégsem eleget.Én a 80-as években voltam tini,ennek már 25 éve,de szeretetem felétek töretlen.Nem tagadom, hogy szeretnék nyerni VIP belépőt,mert mi vidékiek hátrányosabb helyzetben vagyunk a fővárosiakkal szemben a veletek való találkozás szempontjából.Egyrészt a hosszú utazás,másrészt akinek van a gyerekek miatt.Olyan kérdéseket szeretnék feltenni nektek , melyek válaszaira nagyon kíváncsi vagyok.
Szilvia
Kaposvárról,
SZILVIA KÉRDÉSEI ...


Kedves Rock Band együttes!                                                                                                                                 A honlapotokon olvastam a sajtópályázatot,melyre szeretnék készíteni egy  ilyen jellegű irományt rólatok.Ebben egy kis cikk mellett kérdéseket tennék fel az együttes tagjainak,ezen kérdéseimet szedtem ki a készítendő sajtó anyagomból.Kérlek benneteket,hogy minél elöbb válaszoljatok  ha tudtok a feltett kérdésekre,hogy összetudjam állítani a pályázatomat még a Pecsa buli elött!  MOGIO BILZ
MOGIO BILZ KÉRDÉSEI ...                                 


FOLYTATJUK !


KÉSZÍTS TE IS RIPORTOT VELÜNK....