1. A 20 év körüli lányod mellett van- e még Zefi utód?
Igen , otthon tele vagyok csajokkal , a 21 éves egyetemista nagylányunk mellett
egy hétéves pici lányunk is van , akire 14 évet vártunk , de megérte !


2. Milyen márkájú a kedvenc arcparfümöd?
A kedvencem , a GIVENCHY Pour Homme - (bordó ) arcvize és parfümje .

3. A sok jó mellett milyen rossz tulajdonságaid vannak?
Most komolyan gondolod , hogy írjak rosszakat magamról ? . na jó :
-Sokan gondolják rólam , hogy túlságosan maximalista vagyok , lazábban kellene venni a dolgokat , de nekem ez nem megy .
-Sokszor halogatom a dolgokat , aztán beindulok és egy nap alatt egy heti munkát végzek el .szeretnék naprakészebb lenni .
-Ritkán engedek az elképzeléseimből , bár mentségemre legyen mondva , mindig mindent meg is teszek ezek megvalósításáért és vállalom a felelősséget a tetteimért , .
-Talán túl érzékeny is vagyok , engem szavakkal könnyen meg lehet bántani .
-Nagyon kitartó vagyok , de ha elveszik a kedvem valamitől , képes vagyok azonnal hátatfordítani annak a dolognak, amiért addig bármit megtettem volna .
... Van még több is , de legyen most ennyi elég.


4. 1995.júl 30.-án Balatonföldváron kik és miért akartak megfojtani?
Gondolom , ezt a P.Mobil könyvben olvastad , én is olvastam , de fogalmam sincs , hogy ez milyen bulvár pletyka !? Ennyi erővel azt is írhatták volna , hogy aznap a Marson sétálgattam. minden esetre jól hangzik . Még az is lehet , hogy volt valami , de én tényleg nem emlékszem ilyenre !
A könyvek nem mindig mondanak igazat .


5. Mit gondoltál abban a pillanatban amikor az NDK-ban
a reptéren a Hammond és a Leslie a földön landolt?

Na látod ez igaz ,mikor mi a repülőtér éttermi ablakából láttuk , hogy a csomagokat veszik ki a repülőgép hasából , még nem sejtettük , hogy a hangszeremre az ottani rakodómunkás azt hiszi , hogy egy nagyobb fajta csomag , de miután a súlyát megérezte fejvesztve menekült a környékről is , így aztán az orgonám 12 méter zuhanás után puffant a betonon. Én ránéztem a Lórántra , aki a szemöldökét felhúzta egészen a homlokába , recsegett-ropogott a kezében a szék karfája , Vili két kezével az arcát fogta és csak annyit tudott mondani :"Hú ba..meg , láttátok ezt ?" Janek rendkívül idegesen a kistáskájában turkált (tízszeres sebességgel) és kereste a macis fésűjét , inkább oda se nézett , Totó pedig mit sem törődve az én érzéseimmel.üldözte a német csajokat .
Mivel éppen akkor még a komoly részleteit fizettem azoknak a hangszereknek , azt hittem , hogy itt a világ vége , de mindezek után a koncert előtt a technikusaink megnyugtatóan közölték : "Zefi gyere föl nyugodtan a színpadra , foglald el a helyedet , mert a Hammondnak és a Leslie-nek nem lett semmi baja a zuhanástól .


6. Hogyan tudtad rávenni a Tunyót arra, hogy fellépjen veletek a május 7.-i koncerten?A kialakult helyzet miatt érezted ,hogy lépned kell?
Tunyó abban az időben nem volt túl jól és "csak" felhívtam telefonon , hogy érdeklődjek felőle . Mert ha hiszitek , ha nem , a kialakult konfliktus ellenére sem voltunk (és vagyunk) haragban . Szóval , miután órák óta beszélgettünk , hírtelen jött ötlet volt , hogy megkérdeztem , nem lenne-e kedve fellépni velünk . Ő rögtön , örömmel igent mondott .

7.Miért gondolod,hogy a TRB archívumra senki sem kíváncsi?
A régi dolgok nem lehetnek érdekesek?

Kedves Szilvi ! Olyannyira nem gondolom , hogy a régi dolgok nem lehetnek érdekesek , hogy terveim között szerepel a régi vidám és szomorú történések megírása könyv formájában.
Sőt ígéretemhez híven , ahogy lesz egy kis időm , a honlapunk biográfia linkje alatt kezdem majd ezt el . Ha bárkinek vannak a zenekarhoz kapcsolódó fotói , sztorijai , emlékei , osszátok meg velünk Ti is !

VISSZA SZILVIA KÉRDÉSEIHEZ ....
VISSZA A TÖBBI KÉRDEZŐHÖZ ...