Köszönet mindenkinek , aki segített !
S
zept.9.-én egy egész kisteherautónyi ruhát és
egyébb fontos dolgot tudtunk küldeni
a Székelyföldön élő bajbajutottakhoz !
ZefiAdorján Zsolt levelét itt olvashatjátok
(Ő az a Bécsben élő barátunk , aki segítségünket kérte
és Ő vállalta , hogy saját költségén eljuttatja
a Rock Band rajongók adományait a rászorulóknak )


Kedves tRB, Kedves rajongok !
Ma reggel erkeztem haza, es a Zefivel folytatott telefonbeszelgetes utan rögtön a gepemhez ülltem, hogy nem csak gondolatban, hanem ezen az uton is megköszönjem Nektek, a közeli es kevesbe közeli ismerösöknek, illetve a Zenekarnak, akinek remelem nem csak igazi ösrajongoja, hanem lassan baratja is lettem, ezt a nagy segitseget es a gyors reakciot.
Külön köszönet Zefinek, aki most megmutatta milyen ember is ö igazabol: csütörtökön, miutan visszajöttünk erdelyböl (es ott helyben, elöben ateltem azt, amit az ember normalisan csak a mediabol lat), estefele felhivtam Öt, hogy nem tudnank-e valamit tenni az emberekert, a magyarokert, a mostha gyerekert akit a nevelöapja nem tud, nem akar es nem is fog elfogadni, az edesapja talan.... valamikor... akinek nem eleg a maga baja, a termeszet is bünteti, sarckent elveszi hazat, joszagat meg azt a kis termest ami maroknyi földjen termett.
Masnap Zefi hivott vissza - Zsoltikam szamithatsz rank, es biztos a baratainkra (rajongoinkra) is. Tiszta szivböl köszönöm mindenkinek, hogy segitetek, hogy testveriem, testvereink melle alltok, es abbol a keveske kenyerböl ami nektek van, letörtök egy darabot, hogy annak is jusson akinek nem hogy kenyere nincs, meg kese sincs amivel azt felvaghatna, asztala ahol megehetne. Nehez gondolatokat, erzeseket, halat szavakban foglalni, olyan akar egy madarat kalitkaba zarnal, szarnyait bontogatja, de repülni nem tud. Ha szekelyföldön jarsz, ha odavet az utad minden tekintetben, szoban, mondatban erezni fogod: KÖSZÖNJÜK
Beket, boldogsagot, sikert es sok szerencset kivanok a Bandanak es mindenkinek, akinek megakad a szeme ezen sorokon.
Adorjan Zsolt" hosszu esö zuhogott ram,
ködben didergö delutan,
minden elmult, minden messze volt ..."

Vissza a HÍREKhez...